Web Analytics Made Easy - Statcounter

جبار آذین با اشاره به شباهت ظاهری سریال «کلبه‌ای در مه» به سریال «پس از باران» تأکید کرد که این سریال توانسته نظر برخی مخاطبان را به خود جلب کند اما تولیدکنندگان آن می‌توانستند اثری جذاب‌تر و باکیفیت‌تر بسازند.

جبار آذین منتقد سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار برنا، اظهار داشت: مدت‌های مدیدی است که جای سریال‌های فاخر و درجه یک و استاندارد میان آثار تلویزیون خالی است و عمده تولیدات رسانه ملی در این زمینه است که معمولاً کیفیتشان پایین‌تر از سطح متوسط است و نهایتاً می‌توان شاهد آثار متوسط بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آذین تصریح کرد: دلیل تولید این آثار ضعیف هم به مدیریت تلویزیون و عدم همکاری هنرمندان حرفه‌‌ای مربوط می‌شود. به هر حال سریال‌هایی که پخش می‌شوند مخاطبانی دارند که این آثار را دنبال می‌کنند و تلویزیون به عنوان مهم‌ترین رسانه کشور در هر صورت می‌تواند مخاطبان بسیاری داشته باشد.

او افزود: یکی از گونه‌های سینمایی که در رسانه ملی متأسفانه مغفول واقع شده ساخت تولیدات انقلابی است و ما در این زمینه فقیر هستیم و اگر هم اثری ساخته شده معمولاً شخصیت‌های انقلابی در حاشیه داستان فیلم یا سریال بوده‌اند. در این روزها سریالی با عنوان «کلبه‌ای در مه» ساخته شده است که روایتگر قصه یک خانواده است و در کنار آن رویدادهای انقلاب را هم شاهد هستیم. در نگاه اول این سریال ما را به یاد سریال خوب و ماندگار «پس از باران» می‌اندازد. اثری که در شکل کارگردانی، مضمون و پرداخت موضوعش به سریال «پس از باران» شباهت‌هایی دارد.

این منتقد خاطرنشان کرد: اگر چه سریال «کلبه‌ای در مه» در پرداخت هنری‌اش اثری ضعیف نیست اما تا رسیدن به حد و اندازه یک سریال درجه یک فاصله زیادی دارد. توجه و در واقع توجه حاشیه‌ای به مسائل انقلابی در این سریال سطح کیفی آن را بسیار کاهش داده است. در سریال‌های ما که به موضوعات و قصه‌های انقلابی پرداخته می‌شود انقلاب معمولاً به بستری برای پرداخت قصه‌های عاطفی و خانوادگی تبدیل می‌شود در حالیکه اگر قرار است سریالی انقلابی ساخته شود لازم است فیلمساز به جنبه‌های مختلف انقلاب از مناظر سیاسی و عقیدتی و... بپردازد که در تلویزیون ما چنین آثاری بسیار اندک است.

او افزود: در هر صورت «کلبه‌ای در مه» به لحاظ کارگردانی، بازی و شکل روایتی که دارد و قصه‌اش را در دوران پیش از انقلاب روایت می‌کند توانسته برای برخی مخاطبان جذاب باشد و فکر می‌کنم امتیاز اصلی‌اش به بازی‌های خوب برخی بازیگران آن مثل سام قریبیان مربوط باشد و از طرفی حسن لفافیان که پیش‌تر تجربه سینمایی هم داشته توانسته با پرداختی مناسب کارگردانی قابل قبولی در ساخت این سریال داشته باشد اما قطعاً با تأمل بیشتر می‌شد که این سریال کیفیت بالاتری داشته باشد و اثر قوی‌تری با پرداختن به موضوعات انقلابی باشد.

آذین در پایان تأکید کرد: یکی از نکاتی که از نظر من به عنوان یک نقطه ضعف در اینگونه آثار شاهد هستیم و به یک کلیشه هم تبدیل شده این است که در ساخت آثار انقلابی معمولاً تولیدکنندگان اثر یک ماجرای عاشقانه را روایت می‌کنند که هیچ ربطی به کلیت اثر ندارد و در کنار این قصه عاشقانه حوادت تاریخی انقلاب را هم دنبال می‌کنند. نمونه بارز اینگونه سریال‌ها «کیمیا» است که توانست نظر مخاطبان بسیاری را نیز به خود جلب کند اما بهتر است ایده‌های جدید‌تری در اینگونه آثار شاهد باشیم تا آثار طراوت و تازگی بیشتری برای مخاطبان داشته باشند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سینما و تلویزیون استاندارد تلویزیون رسانه ملی رسانه فقیر خانواده انقلاب بازی استاندارد خانواده رسانه ملی سینما و تلویزیون فقیر جبار آذین کلبه ای در مه کلبه ای در مه پس از باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۳۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«۸۷ متر» دوباره به تلویزیون بازگشت/خبر جدید کیانوش عیاری از سریال

به گزارش خبرنگار مهر، کیانوش عیاری کارگردان سینما و تلویزیون شب گذشته در برنامه «استودیو هشت» درباره ساخت سریال در تلویزیون به محمدحسین امیدی مجری برنامه بیان کرد: شرایط کاری و اینکه به پول نیاز داشتم باعث شد به تلویزیون بروم. سریال «روزگار قریب» را به خاطر پول ساختم چون مدتی هر فیلمی می ساختم با مشکل اکران مواجه می شد.

وی با اشاره به اکران نشدن برخی از آثارش عنوان کرد: این من را با نزول خوارها دچار مشکل کرده بود. پولی از نزول خوارها می گرفتم تا به عوامل فیلم هایم که با من کار می کنند، بدهم. چون قرار نبود در مشکلات با من شریک شوند.

عیاری با اشاره به اینکه برخی از فیلم‌هایش را هم برای حل مسایل مالی ساخته است، بیان کرد: سر «ویلای ساحلی» هم پول نداشتم و در این فیلم شریک هم داشتم.

این کارگردان درباره سریال «۸۷ متر» که قرار بود از پلتفرم ها پخش شود، توضیح داد: خود ما هم نسبت به این سریال سردرگم بودیم اما احتمالا ظرف ۱۰ تا ۱۵ روز آینده تکلیف مشخص و از تلویزیون پخش می‌شود. این سریال از شبکه یک روی آنتن می رود.

سال گذشته مهدی نقویان رییس سیمافیلم اعلام کرد که سریال «۸۷ متر» قرار است در یکی از پلتفرم ها به پخش برسد اما در این مدت هیچ خبری از پخش سریال در پلتفرم‌ها مطرح نشد.

کد خبر 6099424 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • «۸۷ متر» دوباره به تلویزیون بازگشت/خبر جدید کیانوش عیاری از سریال
  • سریال «بدل» به تلویزیون می‌رسد
  • درگیری در حزب حسین الله کرم چند روز مانده به انتخابات مرحله دوم /لیست جدید منتشر شد /برخی کاندیداهای حاضر در لیست مشترک با امنا شائبه تخلف مالی دارند
  • درگیری در حزب الله کرم چند روز مانده به انتخابات مرحله دوم /لیست جدید منتشر شد /برخی کاندیداهای حاضر در لیست مشترک با امنا شائبه تخلف مالی دارند
  • تهیه‌کننده نون‌خ: سعید آقاخانی دستمزد نجومی نگرفته/ آمار مخاطبان تلویزیون بیش از آن چیزی است که گفته می‌شود
  • رخنه به قلب دشمن
  • چرا پخش یک سریال از تلویزیون با بازی پژمان جمشیدی متوقف شد؟
  • مراسم تشییع پیکر مسعود اسکویی گوینده پیشکسوت رادیو
  • بازیگر پایتخت در سن ۷۱ سالگی |‌ عکس
  • جمهوری اسلامی؛ عصر شکوفایی ادبیات اقوام/ شیرنوایی نابغه ای که ناشناخته مانده است