Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@20:20:19 GMT

باران با «ابر می‌بارد» برای کادر درمان می‌گرید

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۰۷۴۴۵

باران با «ابر می‌بارد» برای کادر درمان می‌گرید

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، حفظ و نشر ارزش‌ها و رشادت‌های مدافعان در هر لباس و منصبی که باشد اقدامی شایسته و قابل‌تقدیر بوده و ارزش قائل شدن برای ارزش‌ها دارای اجروقربی قابل‌توجه است.

بیش از یک و نیم سال از شیوع بیماری کرونا در کشور و گیلان می‌گذرد و کادر سلامت به‌ویژه بهداشت و درمانی‌ها رشادت‌ها و جان‌نثاری‌ها در این رابطه متحمل شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساخت مستند، فیلم و سریال از رشادت‌های رزمندگان دفاع مقدس و انقلاب اسلامی یکی از رموز ماندگار ارزش‌های آن دوران بوده و بی‌شک رشادت‌های مدافعان سلامت و کادر بهداشت و درمان و مقابله و رویارویی آن‌ها با ویروس مهاجم و منحوس نیز ازجمله فصل‌هایی برجسته در تاریخ است که باید با هنر به‌ویژه ساخت سریال و فیلم حفظ و به نسل‌های آینده منتقل شود.

با توجه به اینکه استان گیلان در روزهای نخست شیوع بیماری کرونا، موارد ابتلا به این بیماری را شناسایی و جز اولین استان‌های به‌شدت درگیر کرونا به‌حساب می‌آمد، شمار بالایی از هم‌میهنان در این خطه به این بیماری مبتلا و بسیاری به‌ویژه کادر بهداشت و درمان جان خود را از دست دادند.

هم‌زمان بااینکه مسؤولان بهداشت و درمان استان در جهت مدیریت بیماری کرونا شبانه‌روزی تلاش می‌کردند، خوشبختانه مسئله مهم حفظ و مستندسازی ارزش‌های و رشادت‌های مدافعان سلامت نیز در این استان مغفول نمانده و موردتوجه قرارگرفته است.

طی روزهای اخیر محمدباقر باقر زاده، مدیرکل صداوسیمای مرکز گیلان به همراه معاونین و عوامل تولید سریال «ابر می‌بارد» با ارسلان سالاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان دیدار و در خصوص کم و کیف تولید این سریال گفت‌وگو کردند.

کادر بهداشت و درمان رشادت‌های مثال‌زدنی از خود در دوران کرونا نشان داده است

ارسلان سالاری در این دیدار با تقدیر از تلاش‌های شبانه‌روزی و خستگی‌ناپذیر اصحاب رسانه به‌ویژه صداوسیما اظهار کرد: کادر بهداشت و درمان رشادت‌های مثال‌زدنی از خود در دوران کرونا نشان داده و شمار بالایی از مدافعان سلامت به این بیماری مبتلا و تعدادی نیز به خیل شهدا پیوستند.

وی با اشاره به‌روزهای هولناک و بسیار سخت سپری‌شده برای کادر بهداشت و درمان در طول دوران بحران کرونا افزود: مشقت‌هایی که بر کادر بهداشت و درمان طی مدت کرونا گذشته بسیار شباهت به دوران دفاع مقدس دارد و همه کسانیکه به مردم خدمت می‌کردند برای خود جانشین برگزیده بودند.

نباید از اثر تولیدی به بهانه کمبود اعتبارات کاسته شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تأکید بر اینکه اثر تولیدشده باید واقعیات و همه جوانب تلاش کادر بهداشت و درمان را منعکس کند، تصریح کرد: حیف است که رشادت‌های کادر بهداشت و درمان نادیده گرفته بشود و ازاین‌رو اثر تولیدشده باید نهایت کیفیت را داشته و به بهانه کمبود اعتبارات نباید از کیفیت اثر تولیدی کاسته شود.

سالاری همچنین در این نشست بر ضرورت استفاده از آرشیو محتوایی و مستندات کادر بهداشت و درمان و همچنین بهره‌گیری از نظرات متصدیان امر به‌ویژه کادر درمان تأکید کرد.

«ابر می‌بارد» اوج رشادت‌های مدافعان سلامت را نشان می‌دهد

مدیرکل صداوسیمای گیلان نیز در این نشست با تقدیر از تلاش‌های کادر بهداشت و درمان در طول دوران بحران کرونا اظهار کرد: این سریال در تلاش است تا اوج رشادت‌های مدافعان سلامت را نشان دهد.

وی بابیان اینکه تیم بسیار خوب و خبره کارگردانی برای تهیه و تولید سریال «ابر می‌بارد» تدارک دیده‌شده، افزود: این سریال در ۱۸ قسمت ۴۵ دقیقه‌ای تولید و به یکی از آثار فاخر تبدیل خواهد شد.

محمدباقر باقر زاده با اشاره به اقدامات انجام‌شده در جهت رشد و ارتقای شاخص‌های سلامت در گیلان گفت: دانشگاه علوم پزشکی گیلان نه‌تنها در کرونا بلکه در تجهیز و توسعه زیرساخت‌های بهداشت و درمان استان نیز از خود ایثار و رشادت نشان داده است.

مدیرکل صداوسیمای گیلان بابیان اینکه این استان جزو نخستین استان‌هایی هست که سریالی با موضوع کرونا تولید می‌کند، افزود: دانشگاه ۱۰۰ درصد در تولید این سریال دخیل است و عملیات اجرایی آن از اواخر اردیبهشت‌ماه شروع می‌شود.

به گزارش فارس، پیش‌تولید و فاز مطالعاتی سریال «ابر می‌بارد» به اتمام رسیده و گفته‌شده تولید این سریال تا پنج ماه به طول خواهد انجامید.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: ابر می بارد سالاری علوم پزشکی باقر زاده صدا و سیما رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان مدیرکل صداوسیمای گیلان رشادت های مدافعان سلامت کادر بهداشت و درمان ابر می بارد رشادت ها ارزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۷۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، نفیسه حسینی یکتا گفت: برگزاری این کنگره می‌تواند نقش معرفی طب ایرانی به نظام سلامت را داشته باشد و جایگاه آن را ارتقا دهد.

وی با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این کنگره ایجاد فضا برای تبادل نظر میان متخصصان این رشته است، ادامه داد: این کنگره که قرار است از نهم تا یازدهم خرداد ماه برگزار شود می‌تواند بستر مناسبی برای ایجاد تبادل یافته‌های علمی میان متخصصان، اساتید و صاحب نظران این رشته باشد و حضور کارشناسان این رشته در این کنگره می‌تواند بار علمی آن را بالا ببرد.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، بر این باور است که طب ایرانی ظرفیت بالایی برای حوزه بهداشت و درمان دارد و می‌تواند در حوزه پیشگیری و درمان بسیار چاره ساز باشد و برگزاری این کنگره می‌تواند اثرات مثبتی در شناساندن این طب به مردم و جامعه بهداشت و درمان کشور داشته باشد.

وی به این موضوع اشاره می‌کند که طب ایرانی ظرفیت‌های بالایی در حوزه پژوهش و تولید علم دارد و با حمایت‌های بیشتر، قطعاً شاهد موفقیت‌های بیشتری در این عرصه خواهیم بود.

حسینی یکتا بر این باور است که توسعه آموزش و پژوهش طب ایرانی در پیکره سیستم آموزشی کشور در کنار پرورش نیروهای متعهد و علاقه مند موجب می‌شود که امکان سو استفاده از این مکتب، کاهش یافته و نیروهای انسانی لازم نیز برای انجام تحقیقات اساسی در این مسیر پرورش یابند.

وی به محورهای اصلی این کنگره اشاره کرده و توضیح داد: پزشکی مبتنی بر سبک زندگی، طب پیشگیری و فرد محور، غذا، تغذیه، غذاداروها و آشپزی طبی، فرآورده‌های سنتی، گیاهی و طبیعی، ماساژ و تکنیک‌های دستی، هوش مصنوعی و توسعه طب ایرانی، پزشکی سامانه‌ها و پزشکی یکپارچه از مواردی است که در این کنگره مطرح می‌شود.

حسینی یکتا گفت: حضور در این کنگره امتیاز بازآموزی دارد علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این کنگره می‌توانند به وب سایت itmcongress.ir مراجعه کنند.

کد خبر 6099122 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • نگران فراگیری تک فرزندی هستیم/ دیابت و فشار خون؛ تهدیدی برای گیلان
  • روز‌های بارانی و لطیف گیلان
  • آخرین عکس از این روزهای رضا رویگری
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • توجه به موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری در گتوند
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • کاهش دما در شمال شرق و استان‌های ساحلی / امروز و فردا در کدام مناطق باران می‌بارد؟
  • پخش شب آوا از شبکه باران